Prohlášení o ochraně osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů:

Ochrana osobních údajů je pro nás velmi důležitá. V následujícím dokumentu vás informujeme, jaké osobní údaje zpracováváme, proč je zpracováváme, na jak dlouho a jaká jsou vaše práva.

Kdo je správce?
Správce osobních údajů na webu www.myarduino.cz je Dominik Floder, se sídlem: Potocká 58/7, 623 00 Brno, IČ: 71875450 (dále jen Správce).

Jak nás můžete kontaktovat?
V případě dotazu použijte prosím tel.: +420 725 819 288 nebo e-mail: obchod@myarduino.cz
 
Kdy zpracováváme vaše osobní údaje?
Vaše osobní údaje zpracováváme v případě odeslání kontaktního formuláře, registrace na webu a objednávky ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

V případě odeslání kontaktního formuláře zpracováváme tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • E-mailovou adresu
  • Text zprávy

Tyto osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Správcem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

V případě registrace na webu zpracováváme tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • E-mailovou adresu
  • Telefonní číslo
  • Fakturační adresu
  • Dodací adresu

Tyto osobní údaje zpracováváme za účelem vytvoření zákaznického účtu. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. f) Nařízení.

V případě objednávky na webu zpracováváme stejné údaje jako v případě registrace, tedy:

  • Jméno a příjmení
  • E-mailovou adresu
  • Telefonní číslo
  • Fakturační adresu
  • Dodací adresu

Tyto osobní údaje zpracováváme za účelem zpracování a odeslání objednávky. E-mailovou adresu používáme pro zasílání obchodních sdělení v případě, že si v registračním formuláři zvolíte možnost zasílání novinek e-mailem. Ze zasílání obchodních sdělení se lze kdykoli odhlásit kliknutím na odhlašovací odkaz v zápatí e-mailu. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. f) Nařízení.

Osobní údaje zpracováváme v účetním systému po dobu zákonem stanovených  10 let.

Kdo další může mít přístup k vašim osobním údajům?

Správce spolupracuje s dalšími subjekty (zpracovatelé), kteří mohou mít přístup k vašim osobním údajům.

Přístup k vašim osobním údajům mohou mít i tito zpracovatelé:

  • Účetní kancelář
  • Dopravce Česká pošta

Jaké jsou vaše práva?

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Cookies a další nástroje.

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby a produkty.
Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu, který jste udělili v nastavení vašeho prohlížeče.
Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Koho využíváme pro zpracování?

Služby Sklik a Zboží.cz
Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s.

Služby Piwik/Motomo sledování návštěvnosti.
Naše webové stránky využívají technologii sledování návštěvnosti pomocí systemu Motomo/Piwik, který hostujeme na našem serveru spolu s stránkami www.myarduino.cz a sleduje které stránky navštěvujete, odkut přicházíte a co nastránkách děláte. Tyto informace nám ukazují co Vás zajímá a na co se díváte, pomáhá nám to ukázat na co se máme soustředit a které zboží je pro Vás zajímavé a máme se soustředit na rozšíření nabídky. I z těchto statistik se můžete odhlásit, nicméně kromě nás k nim nemá přístup nikdo a i zde jsou data anonimizována.

V Brně dne 24. května 2018